Mnoho lidí hledá alternativy pro své zdraví, protože nechtějí zrovna sahat po medicíně a chemických lécích. Často ani neví, co je vlastně trápí, ale necítí se zkrátka a dobře ve své kůži. Cítí na sobě, že to není optimální a že by to chtělo něco udělat proto, aby se opět cítili jako rybičky, čili svěže, lehce a vnitřně dobře. Proto mnozí lidé jednou za čas sáhnou po očistě těla. Zejména po takzvané detoxikaci. Co nám může přinést? Samozřejmě očištění našeho těla od škodlivých látek. Propereme krevní oběh, zlepšíme funkci orgánů, pročistíme játra a plíce a zejména nahromaděnou těžkou potravu ve střevech. Jednou za čas je užitečné udělat úplnou očistu a doporučuje se to i z medicínského hlediska.

zelenina ze zharady

Potřebujete očistit tělo od škodlivin, tuků a nahromaděných toxinů? V tom případě můžete vyzkoušet neera detoxikační kůru.

Neera je spojován s detoxikační kůrou. Proč tomu tak je? Protože tato detoxikace se provádí tak, že pijete speciální neera sirup. Účinný detox odstartujete tím, že budete užívat speciální sirup, vodu, citrón a kajenský pepř. Díky tomu dokonce můžete shodit přebytečné kilogramy a jako bonus ještě navíc očistíte své tělo od škodlivin.

dobře se cítící žena

Zlepší se Váš zdravotní stav a kondice

Nejenom tělo, ale i mysl bude opět živá a zdravá. Tělo si odpočine od tuhé stravy a bude se věnovat očistě. Je zdravé udělat jednou za čas pauzu a nechat střeva a celý zažívací trakt odpočinout. Bude to zřejmě nezvyk, ale rozhodně to za to stojí, to uvidíte, až budete na konci.

Díky zlepšení našeho fyzického stavu se zlepší i stav naší psychiky. Navíc budete mít pocit, že jste něco dokázali, takže se budete cítit skvěle. Tělo bude odpočinuté a připravené na nové výzvy. Zlepšit se může vzhled kůže. Pročistí se Vám játra a ledviny. Vliv to má na celého člověka.

A co že je to tedy ta neera? Neera je sirup, který se skládá ze speciálních látek. Zejména z javorového sirupu. Tento javor není jen tak obyčejný jedná se o mízu z jihoasijské palmy arenga.

Posted in Nezařazené